Monday, January 12, 2009

Intr-o alta viata

Nu am cerut voie sa-l public, daca nu e de acord autorul sa ma anunte si-l dau jos... L-am gasit publicat sub titlul: "Intr-o alta viata" aici: http://www.newsblog.ro/pamflet/intr-o-alta-viata


Am prea multe intrebari existentiale…

Neuronii mei fac joc de glezne si din cand in cand ma intreaba: “Cum ai vrea sa fie viata ta daca ai avea a doua sansa?”

Raspunsul vine invariabil: “Fotbalist, la o echipa de club din Romania, sa ascult manele si sa am o nevasta fotomodel cu unghii lungi si minte scurta.”

Sa detaliem:

Sotia: sa imi iubeasca cardul Gold, sa faca sesiuni de shopping terapeutice, sa cheltuie la fiecare iesire minim 1000 eur ca sa nu intre in sevraj. Sa aibe unghii lungi pe care sa le cioparteasca in momentul in care incearca sa taie un simplu castravete, sa aibe oroare de gatit, sa isi sune mama ca sa ii spuna reteta la cartofi prajiti cu ochiuri in tigaie, sa stea numai la SPA, sa se spele pe cap numai la coafor, sa isi faca unghiile in fiecare zi, sa mearga la solar, sa aibe maseur personal si sa ia lectii de calarie. Sa isi puna si sa isi scoata silicoanele in functie de sezon, anotimp, tendinte. Sa isi bage botox in bot si sa isi umfle buzele cu seringa. Sa sufere de anorexie, ca asa e cool si sa si-o traga cu baiatul care curata piscina, ca asa a vazut ea in filmele americane, sa fumeze cu tigaretul si sa pozeze in mare doamna.

Sa ma traga dupa ea la toate sindrofiile plicticoase, lansari de carte( sa parem intelectuali), expozitii de arta( sa mi se urce sangele la cap numai cand ma uit la mazgalelile alea), petreceri caritabile( unde sa trebuiasca sa dau a nu stiu cata oara bani pentru batrani, copii orfani si alte alea), sa ma duc sa o vad pe nevasta-mea in chiloti, pe scena, in timp ce zeci de barbati se zgaiesc la curul ei slabanog.

Eu: Sa scuip, sa ma scarpin la c..e, sa injur ca la usa cortului, sa conduc Gipane si sa inchiriez pipitze la kg in hoteluri de 4 stele si, uneori, sa incerc si eu “piese” bune, care au trecut pe la toata echipa de fotbal si sunt nevoit sa i-o trag si eu, ca asa e cool, dupa care, sa faca aia un top, unde sa ocup si eu un loc cat mai sus dupa ce ii mai dau o mica atentie, ca nu se cade sa stie baietii ca iau eu Viagra si alte nebuneli din astea.

Sa inventez o poveste, cum ca nevasta-mea mi-ar fi cerut, dar nu ca as fi avut nevoie, dar asa e mai cool mai intelegi, ce mai incoa’ incolo s-o mai lungesc… N-o mai lungesc ca am lungit-o deja: 24 de cm, numai actiune! Frate, intre noi fie vorba, ma cam jeneaza acu’ si nu stiu daca sa o tin pe stanga sau pe dreapta, e greu sa sari de la 12 la 24 da’ sst! Ramane intre noi asta da ?

Sa imi trag o amanta mai sarantoaca si bunoaca ca rimeaza, mai putin cacofonia, aruncati si voi o virguala acolo si nu mai strambati din nas, pe care sa o cresc, de preferinta studenta sau tentativa. Sa ii cumpar o garsoniera si o masina cu care sa se dea noaptea pe Magheru cu fetele, sa aibe si ea cu ce sa iasa la Banbu la un cico. Sa ma vad cu ea noapte tarziu asa din scurt, si sa dorm doar in “cantonament” , sa fie fata de casa sa stie sa gateasca si ea acolo un salam feliat, o maslina, un caizer d’astea, sa bem si sa ne simtem si noi bine.

Sa imi trag nevasta dupa mine, la chiolhanuri, unde sa imi cante lautari, unde ma simt eu cel mai smecher si imi place mie melodia aia cu copii mei de arunc eu cu bani pe ei , unde esti fraier daca arunci doar 200 de eur, ca decat sa arunci 200-300 de euro te faci de ras si eu arunc mereu cate o mie, doua, dar sunt smecher si iau trei patru mii la mine si trec pe la exceigi si ii schimb in bancnote de 10 si 20 de euro sa para mai multi si ii pun intr-o punga de plastic (transparenta nah!) si cand scot punga se uita toti la mine si eu ma simt atunci al mai smecher om de pe planeta si sa vezi cum ma venereaza lautarii cand arunc cu bani si cum simt ca se zbarleste parul pe mine si creste inima cat casa cand aud :fara numar, fara numar, fara numar, de la Fanica, sa ne traiasca, sa ne traiasca, si cand arunc din nou si imi iau astia toata familia la rand si ma simt foarte fericit ca imi zic sa imi traiasca si copilul si mama, si sora si tata si verisorii si cand ajung cam pe la al treilea neam ma opresc satisfacut si ma uit in jur mandru cu inima mare mare: si toti se uita cu invidie la mine si la neavsta-mea si vad cum toti i-o trag din priviri si atunci ma simt iar smecher ca am bani si femeie frumoasa maca-i-as unghiutele ei ca era sa isi scoata ochii alaltaieri cand a vrut sa isi puna ochelarii de soare.

Ma iertati pentru fraza un pic mai lunga de mai sus da m-a luat valul si cand esti fotbalist si esti pe val eheee! Cine stie, cunoaste, fratica! De fapt cunosc, ca e mai multi! La mine in echipa zic, e mai multi nu e doar eu unu singur valoare, e mai multi valoare vere, da eu cred asa ca : “valoarea mea, valoarea mea!”, nah frate ca iar m-a luat flama, diseara ma duc la lautari sa moara bibi, as ce pofta de uischeane am! Avem echipa , avem valoaree, aia eee aiaa ee!!!

Caini: Sa avem: eu, un Pitbull sau un Bulterier pe care sa il tin ascuns in garaj cand vin invitati , nevasta mea un Bichon pe care sa il tina ascuns in poseta. Pitbullul meu sa ii manance Bichonul o data la doi ani,ea sa planga doua zile si sa ma ameninte o saptamana ca pleaca sa il cloneze ea in State cum a vazut in telenovela aia stupida ca eu nici macar nu ma uit la aia, eu ma uit la cealalta pe Kanal D care nici macar nu e telenovela frate ca e in limba turca nah!

Alte fantezii:

Sa avem plasme mari, cat juma de perete, sa am plasma si in baie, ieri am pus una si in dressing, ce puii mei, sa caut eu adidasii si sa nu vad stirile sportive!?

Sa vad pornache pe blu rei , d’ala de se vede lacrima de vezi si firul de par din … ma scuzati mi-e rusine sa spui, sa am plai staishan si sa joc fifa, sa… eh ar fi multe da ma scuzati , plec la un antrenament cu donsoara tentativa, azi sunt lovituri de la unspe metri, sa vezi ce trag la poarta!

Frumoasa viata am, nu credeti ?

0 comments :